Спорт Висион КИДС е дел од водечкиот ланец на мултибренд малопродажни продавници за спортска опрема, обувки и опрема во Македонија, ориентирана само кон детски производи. Една од најважните карактеристики на продавница со ваков концепт е голем избор на модни обувки и облека, спортски обувки и облека за тренинг, справи и реквизити за вежбање за бебиња, деца на возраст од 2 - 14 години и тинејџери.