за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Регистрација


ДАЛИ ВИ Е ПОТРЕБНА ПОМОШ?


КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ 075 234 800 ИЛИ ПАК НА ЕМАИЛ.

Регистрација започнувате со клик на линкот “Регистрирајте се во горниот десен агол на екранот или кликнете на линкот “ОВДЕ.
 


Во прозорецот за регистрација внесете ги своите податоци и кликнете да копчето РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ.
 


Откако ќе се клкнете на копчето, ќе добиете известување дека процесот на регистрација е започнат. На вашата емаил адреса која сте ја навеле при процесот на регистрација ќе добиете инструкции за комплетирање на процесот за регистрација.
 


Пронајдете го маилот кој Ви пристигнал од нас и кликнете на потребниот линк.
 


Откако ќе го кликнете потребниот линк, во нов прозорец ќе ви се отвори страна со известување за успешно завршување на процесот за регистрација. На Вашата емаил адреса ќе добиете потврда за успешна регистрација и податоците за пристап на страната.