за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Нарачување


ДАЛИ ВИ Е ПОТРЕБНА ПОМОШ?


КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ 075 234 800 ИЛИ ПАК НА ЕМАИЛ.

Пребарувањето на производи можете да го извршите со клик на некоја од опциите во Менито (Мажи, Жени ...) или некоја од опциите во паѓачкото мени.
 


Специфично пребарување можете да извршите со помош на филтри од левата страна по основ на возраст, пол, намена, бренд или возраст.
 

Производ можете да одберете со клик на сликата во каталогот или пак со клик на опцијата брз преглед.

Одберете ја посакуваната големина и кликнете на копчето КУПЕТЕ.
 


Производот сега се наоѓа во Вашата корпа. Со клик на иконата за корпа се отвара страна за потврда на нарачката.
 

Промотивен код можете да искористите доколку сте регистриран и најавен на нашата страна. Во делот корпа под нарачаните производи се наоѓа поле Број на тикет во кое го внесувате промотивниот код(чекор А), а потоа кликнувате на копчето искористете тикет (чекор Б).
 

За да ја искористите вашата Sport&Bonus картичка потребно е да кликнете на „SPORT&BONUS КАРТИЧКА“ (чекор А), во следниот чекор потребно е да го внесете бројот од предната страна на картичката (чекор Б) и на крај со кликнување на копчето „ИСКОРИСТЕТЕ ПОПУСТ“ (чекор Ц) ќе Ви се пресмета попустот. 

Доколку вредноста на вашиот попуст е над 200 денари, ќе имате дополнителен чекор за верификација на картичката кој е наменет за дополнителна сигурност на вашата картичка.За да ја верифицирате вашата картичка треба да ги направите следните чекори:

  1. Со клик на полето ПРАТИ ТОКЕН ќе ви стигне СМС порака на телефонскиот број на кој е регистрирана Sport&Bonus картичката
  2. Во полето ТОКЕН треба да се внесе кодот од пораката која ја добивте (потребно е да го внесето кодот идентично како што го имате добиено, со сите големи/мали букви)
  3. Потребно е да се потврди токенот со кликање на полето ПОТВРДИ ТОКЕН


Одкако ќе ги завршите овие чекори, попустот ќе ви се пресмета автоматски.

На дното на страната Ваша корпа со кликнување на копчето Прифаќам, ја потврдувате Вашата нарачка.


Како потврда на Вашата нарачка ќе добиете нова страница Успешна нарачка и емаил известување за креирана нарачка.