SPORT&BONUS е програма за лојалност која им нуди различни бенефити на купувачите во продавниците на Sport Vision, како и на онлајн продавницата SPORTVISION.MK.


SPORT&BONUS картичката е бесплатна и можете да ја добиете за помалку од две минути во продавниците на Sport Vision.


Кои се придобивките кои ги нуди SPORT&BONUS програмата?

 • Бонус за добредојде – Добивате 5% попуст веднаш на првата сметка при заленување во програмата,
 • Бонус со секоја сметка! Користете ја вашата SPORT&BONUS картичка при секое купување и остварете попуст при наредното купување,
 • Колку повеќе купуваштолку поголем бонус добиваш! SPORT&BONUS картичката ви овозможува да собирате поенни, колку повеќе поени соберете - толку поголем бонус добивате. Поените кои ќе ги добиете при едно купување важат 6 месеци,
 • Намалено со Sport&Bonus – Побарајте ги производите кои се намалени ексклузивно само за членовите на SPORT&BONUS програмата,
 • Специјални понуди, први информации за намалувања, роденденски изненадувања и уште многу други бенефити...


Прочитајте ги ПРАВИЛАТА на SPORT&BONUS програмата за подетално и попрецизно да се запознаете со сите бенефити, како и одговорите кои ги подготвивме за најчесто поставуваните прашања поврзани со користењето на бенефитите во нашата онлајн продавница.


КАКО ДА ЈА ПОГЛЕДНАМ НАМАЛЕНАТА ПОНУДА СО SPORT&BONUS?

Со кликнување на банерот НАМАЛЕНО СО SPORT&BONUS.
 


Дополнително, сите производи кои што се намалени со SPORT&BONUS означени се со стикер  и опис, за лесно да се препознаат.


Со кликнување на стикерот , се добива преглед на целата понуда која е намалена со картицата.
 

КАДЕ ДА ГО ВНЕСАМ БРОЈОТ ОД КАРТИЧКАТА?

Бројот на картичката го внесувате на корпата откако во неа ќе додадете еден или повеќе производи. Откако ќе го внесете бројот на картичката потребно е да ја кликнете опцијата ИСКОРИСТИ ЈА МОЖНОСТА за да ви се пресметаат бенефитите.

Доколку вредноста на вашиот попуст е над 30 денари, ќе имате дополнителен чекор за верификација на картичката кој е наменет за дополнителна сигурност на вашата картичка.

За да ја верифицирате вашата картичка треба да ги направите следните чекори:

 1. Со клик на полето ИСПРАТИ ГО ТОКЕНОТ ќе ви стигне СМС порака на телефонскиот број на кој е регистрирана Sport&Bonus картичката
 2. Во полето ТОКЕН треба да се внесе кодот од пораката која ја добивте (потребно е да го внесето кодот идентично како што го имате добиено, со сите големи/мали букви)
 3. Потребно е да се потврди токенот со кликање на полето ПОТВРДИ ГО ТОКЕНОТ

Одкако ќе ги завршите овие чекори, попустот ќе ви се пресмета автоматски.


КАКО МОЖАМ ДА ВИДАМ КОЛКУ СЕ НАМАЛЕНИ ПРОИЗВОДИТЕ СО SPORT&BONUS?

Производот треба да го додадете во корпата, да ја внесете вашата картичка во полето SPORT&BONUS картичка и да кликнете на полето ИСКОРИСТИ ЈА МОЖНОСТА.

Потоа корпата ќе се освежи и во неа ќе ја забележите намалената цена со SPORT&BONUS.
 

Кошничката ќе биде освежена и во неа може да се види намалената цена на производот со SPORT&BONUS.
 

ДАЛИ ДОБИВАМ ПОЕНИ ПРИ ВНЕСУВАЊЕ НА КАРТИЧКАТА?

Не. Во моментот кога ќе го внесeте бројот на картичката и ќе кликнете на полето ИСКОРИСТИ ЈА МОЖНОСТА, системот само ќе ги пресмета вашите потенцијални бенефити на селектираните производи во вашата корпа. Само откако ќе кликнете на полето ПОТВРДИ и успешно ќе ја креирате вашата нарачка, системот ќе ви ги резервира поените врз основа на вашето купување.
 

По 20 дена од креирање на нарачката, доколку не сте иницирале поврат на купените производи, поените ќе ви бидат ставени на располагање.


КАКО МОЖАМ ДА ГИ ИСКОРИСТАМ ПОЕНИТЕ КОИ ГИ СОБИРАМ?

Секој добиен поен (бонус) во зависност од моменталниот статус на членот се конвертира во 2,3,4,6,8 денари попуст за следното купување и се бележи на „Sport&Bonus” картичката.

 • Од 0 до 249 поени, 1 поен = 2 ден. попуст при следното купување.
 • Од 250 - 499 поени, 1 поен = 3 ден. попуст при следното купување.
 • Од 500 - 799 поени, 1 поен = 4 ден. попуст при следното купување.
 • Од 800 - 1299 поени, 1 поен = 6 ден. попуст при следното купување.
 • Од 1300 + , 1 поен = 8 ден. попуст при следното купување.