за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната
Killtec
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБЛЕКА
07.05.2019.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБЛЕКА

Killtec

07.05.2019.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ ЗА МАШКА KILLTEC ОБЛЕКА
ГОЛЕМИНА INT. ГРАДИ СТРУК КОЛКОВИ
40 S 96 76 97
42 M 100 81 102
44 L 104 86 107
46 XL 108 91 96
48 XXL 112 96 114

 

ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ ЗА ЖЕНСКА KILLTEC ОБЛЕКА
ГОЛЕМИНА INT. ГРАДИ СТРУК КОЛКОВИ
34 S 84 76 89
36 S 89 84 97
38 M 94 89 99
40 M 99 94 102
42 L 104 99 109
44 L 107 102 112
46 XL 117 107 119

 

ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ ЗА ДЕТСКА KILLTEC ОБЛЕКА (момчиња)
ГОЛЕМИНА ГРАДИ СТРУК КОЛКОВИ
8 69 66.5 73.5
10 71 69 77.5
12 76 72 84
14 81 75 90
16 86 78.5 95

 

 
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ ЗА ДЕТСКА KILLTEC ОБЛЕКА (девојчиња)
ГОЛЕМИНА ГРАДИ СТРУК КОЛКОВИ
8 64 58.5 59
10 71 61 66
12 76 63.5 72
14 81 68.5 77
16 86 71 83

 

Напомена: Големините наведени во cm се наведени ориентациски, за да можете полесно и поточно да ја одберете потребната големина. Големините наведени во CM се превземени од спецификациите на производителот и постои можност за отстапки кај одредени модели.

Слични статии

07.
May.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБЛЕКА
07.
May.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБЛЕКА
07.
May.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБЛЕКА
07.
May.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБЛЕКА
06.
May.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБЛЕКА
06.
May.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБЛЕКА
06.
May.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБЛЕКА