за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната
Кои денови се врши испораката?
Кои денови се врши испораката?
Испорака
18.05.2017.
Испорака

Кои денови се врши испораката?

18.05.2017.

Испораката се извршува секој работен ден 08:00 до 16:00 часот, и сабота од 09:00 до 14:00 часот.

Слични статии