за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната
Што се случува доколку не сум на наведената адреса во моментот на испорака?
Што се случува доколку не сум на наведената адреса во моментот на испорака?
Испорака
18.05.2017.
Испорака

Што се случува доколку не сум на наведената адреса во моментот на испорака?

18.05.2017.

Во тој случај курирот ќе Ви испрати СМС порака за да можете да договорите друг термин за испорака. Доколку не го контактирате курирот тој секако ќе се обиде да изврши испорака наредниот ден.

Слични статии