за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната
Дали е можно нарачаните производи да ги вратам и да бидам рефундиран?
Дали е можно нарачаните производи да ги вратам и да бидам рефундиран?
Рекламација и замени
18.05.2017.
Рекламација и замени

Дали е можно нарачаните производи да ги вратам и да бидам рефундиран?

18.05.2017.

Можете да бидете рефундирани за нарачаните продукти, повеќе детали можете да погледнете ОВДЕ.

Слични статии