за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната
Дали плаќањето може да се направи со електронска платежна картичка?
Дали плаќањето може да се направи со електронска платежна картичка?
Плаќање
18.05.2017.
Плаќање

Дали плаќањето може да се направи со електронска платежна картичка?

18.05.2017.

Својата онлајн нарачка може да ја платите користејќи платежни картички на Visa, Visa Electron, MasterCard, или Maestro. Картичката мора да биде одобрена од страна на банката на издавачот за online (Internet) плаќање. Повеќе детали за онлајн плаќање може да прочитате ОВДЕ.

Слични статии