за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната
Ненамерно направив нарачка, дали можам да ја откажам?
Ненамерно направив нарачка, дали можам да ја откажам?
Корисничка подршка
18.05.2017.
Корисничка подршка

Ненамерно направив нарачка, дали можам да ја откажам?

18.05.2017.

Можете, но тоа треба да го сторите во рок од 30 минути откако ќе ја направите нарачката. Исто така тоа можете да го направите и на телефонскиот број 023 055 222  или пак на емаил online@sportvision.mk.

Слични статии