за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната
Кој е минималниот износ за нарачка?
Кој е минималниот износ за нарачка?
Онлајн Купување
18.05.2017.
Онлајн Купување

Кој е минималниот износ за нарачка?

18.05.2017.

Нема ограничувања за минималниот износ на корпата! Нарачајте што и да посакате, и за сите нарачки над 2990 ден. испораката е бесплатна. За нарачки чија вредност е помала од 2990 ден, доставата изнесува 150 ден.

Слични статии