за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната
Дали е можно порачаните производи онлајн да се заменат или рекламираат во малопродажните објекти?
Дали е можно порачаните производи онлајн да се заменат или рекламираат во малопродажните објекти?
Онлајн Купување
18.05.2017.
Онлајн Купување

Дали е можно порачаните производи онлајн да се заменат или рекламираат во малопродажните објекти?

18.05.2017.

Производите купени онлајн не е можно да се заменат или рекламираат во малопродажните објекти на SportVision, начинот на замена на производи можете да го пронајдете ОВДЕ додека начинот на рекламирање на продуктите можете да го пронајдете ОВДЕ.

Слични статии