за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната
Ipanema
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.04.2019.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ

Ipanema

10.04.2019.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ ЗА ЖЕНСКИ IPANEMA ОБУВКИ
EUR 35/36 37 37/38 38 39 39/40 40 41 41/42 42 42/43 43
US 5 6 6/7 7 8 8/9 9 10 10 10 11 11/12
BRA 33/34 35 35/36 36 37 37/38 38 39 39/40 40 40/41 41
CM 22 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 26,5 27 27

 

ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ ЗА ДЕТСКИ IPANEMA ОБУВКИ
EUR 19/20 21 22/23 24 25/26 27 27/28 28/29 29/30 30 31 31/32 32 33 33/34 34/35 35/36 36 37/38 38 38/39
US 5 6 7 8 9 10 10/11 11 11/12 12 13 13/1 1 2 2/3 3 4 4 5 6 6
BRA 17/18 19 20/21 22 23/24 25 25/26 26/27 27 28 29 29/30 30 31 31/32 32/33 33/34 34 35/36 36 36/37
CM 11,5 12,5 13,5 14,5 15,5 16,5 17 17,5 18 18,5 19 19,5 20 20,5 21 21,5 22 22,5 23,5 24 24

 

Напомена: Големините наведени во cm се наведени ориентациски, за да можете полесно и поточно да ја одберете потребната големина. Големините наведени во CM се превземени од спецификациите на производителот и постои можност за отстапки кај одредени модели.

Слични статии

10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ