за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната
Lotto
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.04.2019.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ

Lotto

10.04.2019.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ ЗА МАШКИ LOTTO ОБУВКИ
EUR 40 41 42 43 44 45 46 47 48
CM 26,7 27,3 28 28,7 29,3 30 30,6 31,3 32

 

ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ ЗА ЖЕНСКИ LOTTO ОБУВКИ
EUR 36 37 38 39 40 41
CM 24 24,7 25,3 26 26,7 27,3

 

ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ ЗА ДЕТСКИ LOTTO ОБУВКИ
EUR 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
CM 16 16,7 17,3 18 18,7 19,3 20 20,7 21,3 22 22,7 23,3 24 24,7 25,3 26

 

Напомена: Големините наведени во cm се наведени ориентациски, за да можете полесно и поточно да ја одберете потребната големина. Големините наведени во CM се превземени од спецификациите на производителот и постои можност за отстапки кај одредени модели.

Слични статии

10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ
10.
Apr.
ТАБЕЛА СО ГОЛЕМИНИ - ОБУВКИ