за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната
Потврда на нарачка
Потврда на нарачка
Нарачување
20.07.2017.
Нарачување

Потврда на нарачка

20.07.2017.

На дното на страната Ваша корпа со кликнување на копчето Прифаќам, ја потврдувате Вашата нарачка.


Како потврда на Вашата нарачка ќе добиете нова страница Успешна нарачка и емаил известување за креирана нарачка.
 

Слични статии