Како успешен тим, компанијата Sport Vision се води според филозофијата и слоганот “НИЕ СМЕ ЕКИПА”.

Sport Vision е модерна компанија која се карактеризира со флексибилност, професионалност, динамична стратегија за развој, како и ориентираност кон пазарот со препознатливи брендови. Малопродажната мрежа брои повеќе од 280 продажни објекти во 9 држави – Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Македонија, Хрватска, Албанија, Бугарија, Романија и Словенија.

Нашата компанија е корисник на Sports Direct (IBML) лиценците за подрачјето на земјите на територијата на поранешна Југославија, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Македонија, Хрватска и Албанија.

Sport Vision е партнер на водечките светски брендови како што се: Nike, adidas, Under Armour, Reebok, Timberland, Converse и други. Освен тоа, Sport Vision поседува лиценца за производство и дистрибуција на реномираните брендови како што се: Champion, Umbro, Lotto, Ellesse, Lonsdale, Karrimor и други.

НАШАТА МИСИЈА

Целиме кон тоа да станеме најдобриот малопродажен ланец за спортска опрема на Балканот. Настојуваме да оствариме активна врска со партнерите, клиентите и купувачите, како и активно да чекориме напред.

 НАШАТА ВИЗИЈА

Веруваме во напредок, следиме и применуваме новитети, не се плашиме од непровереното и веруваме  дека она што е добро, можеме да го оствариме. Sport Vision е синоним за “СÈ НА ЕДНО МЕСТО”.