për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Si të porosis?
Si të porosis?
Blerje nga Interneti
18.05.2017.
Blerje nga Interneti

Si të porosis?

18.05.2017.

Procesi i porosisë  është i thjeshtë. Porosia bëhet në faqen tonë duke kryer disa hapa. Zgjidhni produktin e dëshiruar, klikoni në masën e kërkuar dhe shtoni në shportë. Më pas klikoni në kutinë shporta ime dhe plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara dhe në fund klikoni butonin "Konfirmo porosinë". Udhëzimi për krijimin e porosisë mund të gjendet këtu në faqen tonë të internetit.

Artikuj të ngjashëm