për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Pyetjet më të shpeshta

KENI NEVOJË PËR NDIHMË? NA KONTAKTONI NË NUMRIN E TELEFONIT 02/3055-222 OSE NË EMAIL-IN.

Në këtë rast ju lutem të na kontaktoni në numrin e telefonit 02/3055-222 dhe ne do ta bëjmë porosinë për ju.

Procesi i porosisë  është i thjeshtë. Porosia bëhet në faqen tonë duke kryer disa hapa. Zgjidhni produktin e dëshiruar, klikoni në masën e kërkuar dhe shtoni në shportë. Më pas klikoni në kutinë shporta ime dhe plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara dhe në fund klikoni butonin "Konfirmo porosinë". Udhëzimi për krijimin e porosisë mund të gjendet këtu në faqen tonë të internetit.

Më shumë detaje se si të bëni një ankesë mund të gjeni këtu.

Ju mundeni, por duhet ta bëni këtë brenda 30 minutave nga konfirmi i porosisë tuaj. Këtë gjë mund ta bëni edhe në numrin e telefonit 02/3055-222 ose duke na shkruar në email-in tonë, online@sportvision.mk.

Ju mund ta përdorni kuponin nëse jeni regjistruar dhe keni hyrë në faqen tonë. Te shporta juaj, në listën e produkteve të porositura, do të keni një tabelë për të vendosur kuponin tuaj. Më shumë informacione rreth proçesit të blerjes i gjeni këtu.

Ju mund të rimbursoheni për produktet e porositura, më shumë detaje mund të shihni KËTU.

Është e nevojshme të klikoni në linkun Identifikohu në këndin e djathtë në krye të faqes dhe më pas në link-un “Keni harruar fjalëkalimin?”. Pas kësaj është e nevojshme të vendosni adresën e e-mailit ku do të merrni link-un për rivendosjen e fjalëkalimit.

Masa e produktit të porositur mund të ndërrohet, për më shumë detaje klikoni KËTU.

Ditët e punës: 08:00-17:00

E shtunë: 09:00-17:00

Produktet e blera online nuk mund të shkëmbehen apo reklamohen në vendet e shitjes me pakicë të Sport Vision, mënyrën e shkëmbimit të produkteve mund ta gjeni KËTU ndërsa mënyrën e reklamimit të produkteve e gjeni KËTU.

Nuk ka kufizime për shumën minimale të porosisë tuaj! Mund të porositësh çfarë të duash, dhe për të gjitha porositë mbi 2990 den, transporti është falas. Për porositë vlera e të cilave është më e vogël se 2990 den, kostoja e transportit është 150 den.

Është i mundur shkëmbimi i produkteve që keni porositur me çdo produkt tjetër të së njëjtës kategori çmimesh, më të larta ose më të ulëta. Më shumë informacion mund të gjeni KËTU.

Për momentin nuk është e mundur dërgimi i produkteve jashtë Maqedonisë, në momentin që kjo gjë do të bëhet e mundur ju do të merrni një njoftim.

Shërbimet e korrierit Post Express dhe Eco Logistic (kompanitë me të cilat kompania jonë basjkëpunon) dërgojnë pakot në adresat e marra, çdo ditë nga ora 08:00 deri në 16:00, dhe të shtunën nga ora 09:00 deri në 14:00. Më shumë informacion mund ti gjeni KËTU.

Një ditë para dorëzimit do të merrni një mesazh me e-mail në adresën që keni lënë gjatë krijimit të porosisë për t'ju njoftuar për ditën e dorëzimit. Në ditën e dorëzimit, do të merrni një mesazh SMS konfirmimi nga shërbimi korrierqë ju informon se do të merrni një dërgesë nga Sport Vision në atë ditë. Gjysmë ore para dorëzimit, korrieri do t'ju kontaktojë për të konfirmuar nëse jeni në adresën e specifikuar.

Dorëzimi bëhet çdo ditë jave nga ora 08:00 deri në orën 16:00 dhe në fundjavë, ditën e shtunën nga ora 09:00 deri në orën 14:00.

Për të gjitha porositë mbi 2990 den, transporti është falas. Për porositë vlera e të cilave është më e vogël se 2990 den, kostoja e transportit është 150 den.

Në këtë rast, korrieri do t'ju dërgojë një mesazh SMS në mënyrë që të mund të organizoni një datë tjetër dërgese. Nëse nuk kontaktoni korrierin, ai me siguri do të përpiqet të dorëzojë ditën tjetër.

Ju mund të paguani për porosinë tuaj online duke përdorur kartat e pagesës Visa, Visa Electron, MasterCard ose Maestro. Karta duhet të miratohet nga banka lëshuese për pagesë online (internet). Më shumë detaje rreth pagesës online mund të lexoni KËTU.