Sport Vision ka më shumë se 4250 njerëz të punësuar dhe operon në 12 vende të rajonit - Serbi, Bosnje dhe Hercegovinë, Kroaci, Slloveni, Mal të Zi, Maqedoninë e Veriut, Shqipëri, Rumani, Bullgari, Republikën Çeke, Sllovaki dhe Greqi, ndërsa selia e kompanisë është në Beograd, Serbi.

Që nga fillimi, ne i kemi kushtuar vëmendje të veçantë punonjësve tanë, punësojmë më të mirët dhe u sigurojmë atyre kushtet më të mira të punës. Suksesi ynë bazohet në profesionalizmin, besueshmërinë dhe risitë të cilat ne i vlerësojmë dhe dëshirojmë t'u ofrojmë klientëve, partnerëve, konsumatorëve dhe punonjësve tanë.

Markat dhe konceptet tona

Si një zinxhir kryesor i shitjeve me pakicë në rajon, ne kemi partneritet strategjik me Nike, adidas Reebok, New Balance, The North Face, Helly Hansen, Under Armour, Converse, Colmar, Timberland... Sport Vision ka departamentin e vet të Licencës, të licencuar dhe të drejtat e shpërndarjes për Champion, Umbro, Lotto, Ellesse dhe shumë të tjerë.

Brenda zinxhirit të shitjes me pakicë, përveç konceptit Sport Vision multiband, ekziston edhe koncepti Buzz Sneaker Station, një destinacion unik për të gjithë entuziastët e atleteve.

Ne jemi të besueshëm

Sport Vision është një kompani moderne e karakterizuar nga fleksibiliteti, profesionalizmi dhe strategjia dinamike e zhvillimit. Që nga dita e themelimit është pozicionuar me marka të njohura. Përgjigja e shpejtë ndaj kërkesave të tregut dhe një marrëdhënie profesionale me konsumatorët dhe partnerët e kanë përcaktuar Sport Vision si një kompani që duhet besuar. Misioni i kompanisë është të qëndrojë në krye në shitjen me pakicë, gjithmonë frymëzuese dhe e lidhur në mënyrë aktive me konsumatorët, klientët dhe partnerët e saj përmes një përvoje unike blerjeje dhe dizajn produkti, i cili përmirëson stilin e jetës.

Giving Back to Community

Përgjegjësia sociale e korporatës dhe bashkëpunimi janë shenjat dalluese të kulturës së kompanisë. Sport Vision përmbush përgjegjësinë e tij ndaj shoqërisë duke adresuar praktikisht nevojat e disa kategorive të aktorëve të jashtëm, përkatësisht talenteve të rinj, nxënësve shkollorë dhe kategorive të tjera të njerëzve në nevojë. Ne investojmë në mënyrë aktive në zhvillimin e sportit dhe jemi një partner krenar i shumë sportistëve profesionistë, klubeve, kampeve, palestrave dhe sportistëve të rinj me potencial për t'u zhvilluar.

Kompania operon në një mënyrë etike dhe të qëndrueshme dhe ne merremi me ndikimet mjedisore dhe sociale. Ne e kuptojmë përgjegjësinë tonë të madhe ndaj komunitetit tonë dhe përpiqemi të punojmë shumë për të pasur një ndikim pozitiv.