për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Revista

Lajme
Во Sport Vision продавницата во Скопје City Mall е отворен нов корнер за љубителите на outdoor авантурите.
15.
Feb
Në fokus
Arsyet për të nisur aventurën e quajtur “hiking” janë të pafundme.
21.
Dec
Outdoor
Natyra me terrenet e saj të ashpra dhe rehatia e dëshiruar në pamje të parë duken dy gjëra krejtësisht të ndryshme, si dy skaje që kurrë nuk do të gjejnë një pikë takimi, e megjithatë, Kander kaloi të gjitha pritshmëritë dhe e bëri këtë gjë të mundur.
20.
Dec