për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

KËND I RI NË SPORT VISION CITY MALL!
KËND I RI NË SPORT VISION CITY MALL!
Lajme
15.02.2023.
Lajme

KËND I RI NË SPORT VISION CITY MALL!

15.02.2023.

MË E MIRA U BË EDHE MË E MIRË!

Një kënd i ri për adhuruesit e aventurave në natyrë është hapur në dyqanin Sport Vision Skopje City Mall. Tani të gjithë dashamirësit e aventurave në natyrë mund të gjejnë modelet e tyre të preferuara të këpucëve, veshjeve dhe pajisjeve në një vend në një kënd të projektuar posaçërisht në Skopje City Mall.
 

Me hapjen e këndit të ri, ne po bëjmë një hap tjetër drejt përmbushjes së kërkesave të konsumatorëve tanë si dhe konsolidojmë pozitën tonë udhëheqëse si rrjeti më i madh dhe më i mirë i dyqaneve për veshje, pajisje dhe atlete sportive në Maqedoni që ndjek dhe aplikon tendencat dhe standardet më të fundit botërore.

Këndi i ri, për eksperienca të reja të blerjeve më të mira me ekipin më të mirë!

Ju presim në City Mall në katin e 2-të.