për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Cila është shuma minimale e porosisë?
Cila është shuma minimale e porosisë?
Blerje nga Interneti
18.05.2017.
Blerje nga Interneti

Cila është shuma minimale e porosisë?

18.05.2017.

Nuk ka kufizime për shumën minimale të porosisë tuaj! Mund të porositësh çfarë të duash, dhe për të gjitha porositë mbi 2990 den, transporti është falas. Për porositë vlera e të cilave është më e vogël se 2990 den, kostoja e transportit është 150 den.

Artikuj të ngjashëm