për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Si të përdor kuponin?
Si të përdor kuponin?
Blerje nga Interneti
18.05.2017.
Blerje nga Interneti

Si të përdor kuponin?

18.05.2017.

Ju mund ta përdorni kuponin nëse jeni regjistruar dhe keni hyrë në faqen tonë. Te shporta juaj, në listën e produkteve të porositura, do të keni një tabelë për të vendosur kuponin tuaj. Më shumë informacione rreth proçesit të blerjes i gjeni këtu.

Artikuj të ngjashëm