për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Kam marrë produktin e porositur, por masa nuk është e përshtatshme për mua, çfarë duhet të bëj?
Kam marrë produktin e porositur, por masa nuk është e përshtatshme për mua, çfarë duhet të bëj?
Ankesat dhe zëvendësimet
18.05.2017.
Ankesat dhe zëvendësimet

Kam marrë produktin e porositur, por masa nuk është e përshtatshme për mua, çfarë duhet të bëj?

18.05.2017.

Masa e produktit të porositur mund të ndërrohet, për më shumë detaje klikoni KËTU.

Artikuj të ngjashëm