për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

A është e mundur shkëmbimi i produkteve të porositura?
A është e mundur shkëmbimi i produkteve të porositura?
Ankesat dhe zëvendësimet
18.05.2017.
Ankesat dhe zëvendësimet

A është e mundur shkëmbimi i produkteve të porositura?

18.05.2017.

Është i mundur shkëmbimi i produkteve që keni porositur me çdo produkt tjetër të së njëjtës kategori çmimesh, më të larta ose më të ulëta. Më shumë informacion mund të gjeni KËTU.

Artikuj të ngjashëm