për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

A është i mundur kthimi i produkteve të porositura dhe rimbursimi?
A është i mundur kthimi i produkteve të porositura dhe rimbursimi?
Ankesat dhe zëvendësimet
18.05.2017.
Ankesat dhe zëvendësimet

A është i mundur kthimi i produkteve të porositura dhe rimbursimi?

18.05.2017.

Ju mund të rimbursoheni për produktet e porositura, më shumë detaje mund të shihni KËTU.

Artikuj të ngjashëm