për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Si mund të bëj një ankesë për produktin?
Si mund të bëj një ankesë për produktin?
Ankesat dhe zëvendësimet
18.05.2017.
Ankesat dhe zëvendësimet

Si mund të bëj një ankesë për produktin?

18.05.2017.

Më shumë detaje se si të bëni një ankesë mund të gjeni këtu.

Artikuj të ngjashëm