për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Si mund të paguaj?
Si mund të paguaj?
Pagesa
18.05.2017.
Pagesa

Si mund të paguaj?

18.05.2017.

Mund të paguani me para në dorë, pas dorëzimit të porosisë, si dhe kur krijoni porosinë me kartë pagese.

Artikuj të ngjashëm