për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Në cilat ditë bëhet dorëzimi?
Në cilat ditë bëhet dorëzimi?
Dorëzimi
18.05.2017.
Dorëzimi

Në cilat ditë bëhet dorëzimi?

18.05.2017.

Dorëzimi bëhet çdo ditë jave nga ora 08:00 deri në orën 16:00 dhe në fundjavë, ditën e shtunën nga ora 09:00 deri në orën 14:00.

Artikuj të ngjashëm