për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Cili është shërbimi korrier që dorëzon produktet e porositura?
Cili është shërbimi korrier që dorëzon produktet e porositura?
Dorëzimi
18.05.2017.
Dorëzimi

Cili është shërbimi korrier që dorëzon produktet e porositura?

18.05.2017.

Shërbimet e korrierit Post Express dhe Eco Logistic (kompanitë me të cilat kompania jonë basjkëpunon) dërgojnë pakot në adresat e marra, çdo ditë nga ora 08:00 deri në 16:00, dhe të shtunën nga ora 09:00 deri në 14:00. Më shumë informacion mund ti gjeni KËTU.

Artikuj të ngjashëm