për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Si mund ta di se në cilën ditë dhe në cilën orë do të më dorëzohen produktet e porositura?
Si mund ta di se në cilën ditë dhe në cilën orë do të më dorëzohen produktet e porositura?
Dorëzimi
18.05.2017.
Dorëzimi

Si mund ta di se në cilën ditë dhe në cilën orë do të më dorëzohen produktet e porositura?

18.05.2017.

Një ditë para dorëzimit do të merrni një mesazh me e-mail në adresën që keni lënë gjatë krijimit të porosisë për t'ju njoftuar për ditën e dorëzimit. Në ditën e dorëzimit, do të merrni një mesazh SMS konfirmimi nga shërbimi korrierqë ju informon se do të merrni një dërgesë nga Sport Vision në atë ditë. Gjysmë ore para dorëzimit, korrieri do t'ju kontaktojë për të konfirmuar nëse jeni në adresën e specifikuar.

Artikuj të ngjashëm