për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Unë dua të bëj një porosi, por nuk jam i sigurt se si ta bëj?
Unë dua të bëj një porosi, por nuk jam i sigurt se si ta bëj?
Mbështetjen e klientit
18.05.2017.
Mbështetjen e klientit

Unë dua të bëj një porosi, por nuk jam i sigurt se si ta bëj?

18.05.2017.

Në këtë rast ju lutem të na kontaktoni në numrin e telefonit 02/3055-222 dhe ne do ta bëjmë porosinë për ju.

Artikuj të ngjashëm