për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Kam harruar fjalëkalimin për të hyrë në llogarinë time. Çfarë duhet bërë?
Kam harruar fjalëkalimin për të hyrë në llogarinë time. Çfarë duhet bërë?
Mbështetjen e klientit
18.05.2017.
Mbështetjen e klientit

Kam harruar fjalëkalimin për të hyrë në llogarinë time. Çfarë duhet bërë?

18.05.2017.

Është e nevojshme të klikoni në linkun Identifikohu në këndin e djathtë në krye të faqes dhe më pas në link-un “Keni harruar fjalëkalimin?”. Pas kësaj është e nevojshme të vendosni adresën e e-mailit ku do të merrni link-un për rivendosjen e fjalëkalimit.

Artikuj të ngjashëm