për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Si të krijoni profilin
Si të krijoni profilin
Regjistrimin
20.07.2017.
Regjistrimin

Si të krijoni profilin

20.07.2017.

РJu filloni regjistrimin duke klikuar mbi linkun "Regjistrohu" në këndin e sipërm, në të djathtë të ekranit ose klikoni në linkun "KETU".
 


Në dritaren e regjistrimit, futni të dhënat tuaja dhe klikoni butonin REGJISTRO.
 


Pasi të klikoni butonin, do të merrni një njoftim se procesi i regjistrimit ka filluar. Ju do të merrni udhëzime për përfundimin e procesit të regjistrimit në adresën tuaj të email-it që keni dhënë gjatë procesit të regjistrimit.
 


Gjeni email-in që keni marrë nga ne dhe klikoni brenda linkut.
 


Pasi të klikoni butonin, do të merrni një njoftim se procesi i regjistrimit ka filluar. Ju do të merrni udhëzime për përfundimin e procesit të regjistrimit në adresën tuaj të email-it që keni dhënë gjatë procesit të regjistrimit.