për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Regjistrimin


KENI NEVOJË PËR NDIHMË?
 

NA KONTAKTONI NË NUMRIN E TELEFONIT 02 3055 222 OSE  NË EMAIL-IN.

РJu filloni regjistrimin duke klikuar mbi linkun "Regjistrohu" në këndin e sipërm, në të djathtë të ekranit ose klikoni në linkun "KETU".
 


Në dritaren e regjistrimit, futni të dhënat tuaja dhe klikoni butonin REGJISTRO.
 


Pasi të klikoni butonin, do të merrni një njoftim se procesi i regjistrimit ka filluar. Ju do të merrni udhëzime për përfundimin e procesit të regjistrimit në adresën tuaj të email-it që keni dhënë gjatë procesit të regjistrimit.
 


Gjeni email-in që keni marrë nga ne dhe klikoni brenda linkut.
 


Pasi të klikoni butonin, do të merrni një njoftim se procesi i regjistrimit ka filluar. Ju do të merrni udhëzime për përfundimin e procesit të regjistrimit në adresën tuaj të email-it që keni dhënë gjatë procesit të regjistrimit.