për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Mbështetjen e klientit


KENI NEVOJË PËR NDIHMË? NA KONTAKTONI NË NUMRIN E TELEFONIT 02/3055-222 OSE NË EMAIL-IN А NË EMAIL-IN.

Në këtë rast ju lutem të na kontaktoni në numrin e telefonit 02/3055-222 dhe ne do ta bëjmë porosinë për ju.

Ju mundeni, por duhet ta bëni këtë brenda 30 minutave nga konfirmi i porosisë tuaj. Këtë gjë mund ta bëni edhe në numrin e telefonit 02/3055-222 ose duke na shkruar në email-in tonë, online@sportvision.mk.

Është e nevojshme të klikoni në linkun Identifikohu në këndin e djathtë në krye të faqes dhe më pas në link-un “Keni harruar fjalëkalimin?”. Pas kësaj është e nevojshme të vendosni adresën e e-mailit ku do të merrni link-un për rivendosjen e fjalëkalimit.

Ditët e punës: 08:00-17:00

E shtunë: 09:00-17:00