për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Përdorimi i kodeve të provimit
Përdorimi i kodeve të provimit
Porosia
20.07.2017.
Porosia

Përdorimi i kodeve të provimit

20.07.2017.

Ju mund të përdorni një kod promocional vetëm nëse jeni regjistruar dhe keni më pas hyrë në faqen tonë. Në shportën poshtë artikujve të porositur, ndodhet tabela me emërtimin "Numri i Biletës" ku ju do të vendosni kodin promocional (hapi A) dhe më pas klikoni në butonin e përdorimit të biletës (hapi B).
 

Artikuj të ngjashëm