за сите нарачки чија вредност е поголема од 2990 ден.

- на сите нарачки во готово или со електронска платежна картичка

- во готово или со електронска платежна картичка.

Пребарај ја страната

Плаќање


ДАЛИ ВИ Е ПОТРЕБНА ПОМОШ? КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ 023 055 222 ИЛИ ПАК НА ЕМАИЛ.

Нарачаните производи од страната на www.sportvision.mk може да се платат на рати.

Својата онлајн нарачка може да ја платите користејќи платежни картички на Visa, Visa Electron, MasterCard, или Maestro. Картичката мора да биде одобрена од страна на банката на издавачот за online (Internet) плаќање. Повеќе детали за онлајн плаќање може да прочитате ОВДЕ.

Сите плаќања мораат да бидат направени во денари. Доколку се плаќа со платежна картичка од странски банки, денарскиот износ при трансакцијата ќе биде конвертиран по курсот на Народна Банка на Македонија, односно по курсот на операторите кои работат со платежната картичка (Банката).

Можете да платите во готово, при достава на нарачката, како и при креирање на нарачката со платежна картичка.