për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Porosia


KENI NEVOJË PËR NDIHMË?
 

NA KONTAKTONI NË NUMRIN E TELEFONIT 02 3055 222 OSE  NË EMAIL-IN.

Ju mund të kërkoni për produkte duke klikuar në një nga zgjedhjet në Kategorinë (meshkuj , femra ...) ose një nga alternativat nga kategoritë e mëposhtme
 


Ju mund të kryeni një kërkim specifik duke përdorur filtrat në të majtë bazuar në llojin, gjininë, qëllimin, markën ose moshën.
 

Ju mund të zgjidhni një produkt duke klikuar mbi imazhin në katalog ose një klikim i shpejtë paraprak.

Zgjidhni madhësinë e dëshiruar të produktit  dhe klikoni butonin BLEJ.
 


Artikulli tashmë është në shportën tuaj. Duke klikuar në ikonën e karrocës do t'ju hapet një faqe për konfirmimin e porosisë.
 

Ju mund të përdorni një kod promocional vetëm nëse jeni regjistruar dhe keni më pas hyrë në faqen tonë. Në shportën poshtë artikujve të porositur, ndodhet tabela me emërtimin "Numri i Biletës" ku ju do të vendosni kodin promocional (hapi A) dhe më pas klikoni në butonin e përdorimit të biletës (hapi B).
 

Për të përdorur kartën tuaj Sport&Bonus duhet të klikoni "KARTËN SPORT&BONUS" (hapi A), në hapin tjetër duhet të vendosni numrin në pjesën e përparme të kartës (hapi B) dhe në fund duke klikuar në butonin "PËRDOR ULJE" (hapi C) zbritja juaj do të llogaritet.
  

Nëse vlera e zbritjes suaj është mbi 200 denarë, do të keni një veprim shtesë për verifikimin e kartës, gjë e cila ka si qëllim të vetëm sigurinë shtesë të kartës suaj.Për të verifikuar kartën tuaj, duhet të kryeni hapat e mëposhtëm:

  1. Duke klikuar në tabelën SEND TOKEN, do të merrni një mesazh SMS në numrin e telefonit me të cilin është regjistruar karta Sport&Bonus
  2. Në tabelën TOKEN, duhet të vendosni kodin nga mesazhi që keni marrë (duhet ta vendosni kodin njësoj siç është marrë, me të gjitha shkronjat e mëdha/të vogla)
  3. Shenja duhet të verifikohet duke klikuar në tabelën VERIFY TOKEN


Pasi të keni përfunduar këto hapa, zbritja juaj do të llogaritet automatikisht.

НNë fund të faqes në shportën tuaj, duke klikuar butonin "Prano", ju konfirmoni porosinë tuaj.
 


Si konfirmim i porosisë suaj, ju do të kaloni në një faqe të re të porosisë me sukses dhe do të njoftoheni  me email për porosinë e bërë.