për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Dorëzimi


KENI NEVOJË PËR NDIHMË? NA KONTAKTONI NË NUMRIN E TELEFONIT 02/3055-222 OSE NË EMAIL-IN.

Për momentin nuk është e mundur dërgimi i produkteve jashtë Maqedonisë, në momentin që kjo gjë do të bëhet e mundur ju do të merrni një njoftim.

Shërbimet e korrierit Post Express dhe Eco Logistic (kompanitë me të cilat kompania jonë basjkëpunon) dërgojnë pakot në adresat e marra, çdo ditë nga ora 08:00 deri në 16:00, dhe të shtunën nga ora 09:00 deri në 14:00. Më shumë informacion mund ti gjeni KËTU.

Një ditë para dorëzimit do të merrni një mesazh me e-mail në adresën që keni lënë gjatë krijimit të porosisë për t'ju njoftuar për ditën e dorëzimit. Në ditën e dorëzimit, do të merrni një mesazh SMS konfirmimi nga shërbimi korrierqë ju informon se do të merrni një dërgesë nga Sport Vision në atë ditë. Gjysmë ore para dorëzimit, korrieri do t'ju kontaktojë për të konfirmuar nëse jeni në adresën e specifikuar.

Dorëzimi bëhet çdo ditë jave nga ora 08:00 deri në orën 16:00 dhe në fundjavë, ditën e shtunën nga ora 09:00 deri në orën 14:00.

Për të gjitha porositë mbi 2990 den, transporti është falas. Për porositë vlera e të cilave është më e vogël se 2990 den, kostoja e transportit është 150 den.

Në këtë rast, korrieri do t'ju dërgojë një mesazh SMS në mënyrë që të mund të organizoni një datë tjetër dërgese. Nëse nuk kontaktoni korrierin, ai me siguri do të përpiqet të dorëzojë ditën tjetër.