për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Blerje nga Interneti


KENI NEVOJË PËR NDIHMË? NA KONTAKTONI NË NUMRIN E TELEFONIT 02/3055-222 OSE NË EMAIL-IN.

Procesi i porosisë  është i thjeshtë. Porosia bëhet në faqen tonë duke kryer disa hapa. Zgjidhni produktin e dëshiruar, klikoni në masën e kërkuar dhe shtoni në shportë. Më pas klikoni në kutinë shporta ime dhe plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara dhe në fund klikoni butonin "Konfirmo porosinë". Udhëzimi për krijimin e porosisë mund të gjendet këtu në faqen tonë të internetit.

Ju mund ta përdorni kuponin nëse jeni regjistruar dhe keni hyrë në faqen tonë. Te shporta juaj, në listën e produkteve të porositura, do të keni një tabelë për të vendosur kuponin tuaj. Më shumë informacione rreth proçesit të blerjes i gjeni këtu.

Produktet e blera online nuk mund të shkëmbehen apo reklamohen në vendet e shitjes me pakicë të Sport Vision, mënyrën e shkëmbimit të produkteve mund ta gjeni KËTU ndërsa mënyrën e reklamimit të produkteve e gjeni KËTU.

Nuk ka kufizime për shumën minimale të porosisë tuaj! Mund të porositësh çfarë të duash, dhe për të gjitha porositë mbi 2990 den, transporti është falas. Për porositë vlera e të cilave është më e vogël se 2990 den, kostoja e transportit është 150 den.