për të gjitha porositë vlera e të cilave është më e madhe se 2990 den.

- për të gjitha porositë me para në dorë ose me kartë pagese elektronike

- me para në dorë ose me kartë pagese elektronike.

Ankesat dhe zëvendësimet


KENI NEVOJË PËR NDIHMË? NA KONTAKTONI NË NUMRIN E TELEFONIT 02/3055-222 OSE NË EMAIL-IN.

Më shumë detaje se si të bëni një ankesë mund të gjeni këtu.

Ju mund të rimbursoheni për produktet e porositura, më shumë detaje mund të shihni KËTU.

Masa e produktit të porositur mund të ndërrohet, për më shumë detaje klikoni KËTU.

Është i mundur shkëmbimi i produkteve që keni porositur me çdo produkt tjetër të së njëjtës kategori çmimesh, më të larta ose më të ulëta. Më shumë informacion mund të gjeni KËTU.