Sport Vision повторно со неверојатна акција

Ексклузивно само во нашите мултибренд продавници со секој купен производ од големиот избор на брендови кои се застапени во нашите продавници добивате -10% попуст. За купени два производи добивате -10% попуст на производ со повисока цена, додека -20% намалување на поевтиниот производ. Додека со купени три производи добивате НАМАЛУВАЊЕ од -10% попуст на најскапиот производ, -20% намалување на вториот поевтин производ и -30% попуст на третиот производ со најниска цена.

Искористете ја оваа специјално подготвена понуда да се подготвите за новите температури!

ПОБРЗАЈТЕ, КУПЕТЕ СО ПОПУСТ И ЗАШТЕДЕТЕ!

Локацијата на нашите мултибренд продавници можете да ја погледнете на линкот