Online Special

Заштедете со купување на Online Shop. Добијте дополнителни 25% попуст на обувки од брендот Champion и Ellesse . Искористете го тикетот за попуст special25

Промотивниот код може да го искористите само ако сте регистрирани на нашата веб страна.

Купувачите својот попуст го остваруваат со внесување на клучен збор, односно special25 во моментот на нарачување на производите од нашата online страна. Клучниот збор, односно код, се впишува во корпата во полето “ИСКОРИСТЕТЕ ТИКЕТ”. Ваше е да ги следите инструкциите кои се наоѓаат на нашата страна:“Имате промо код! Искористете го и заштедите. Внесете го кодот и кликнете на Искористи Тикет”.

Погледнете ја нашата ONLINE понуда ТУКА

 

Производи на намалување